Tillbaka igen

Det blev en paus!

Tre intensiva dagar med heldagsmöten och kvällsjobb för att hinna ikapp det jag inte kunde göra under dagen på grund av mötena gjorde att bloggen fick vila de här dagarna. Tänk om man kunde dela på sig? Det vore himla praktiskt. Då skulle man kunna göra saker man vill göra hela tiden och jobba samtidigt!

Under de här dagarna har jag även hunnit fylla ett år som körkortsinnehavare. Igår närmare bestämt, den 25 maj. 🙂 Det firade jag med en första helrekond av bilen. Den blev SÅ fin! Och naturligtvis, som vanligt när jag tvättar bilen, så har jag otur med vädret direkt efter. Idag har bilen stått på Bromma flygplats hela dagen i regnet i närheten av ett träd. Ja, ni kan ju räkna ut hur den såg ut nu när jag skulle åka hem.

Men inuti är ju bilen fortfarande skinande ren. Åh jag älskar känslan att sätta mig i bilen nu. Det är värt pengarna tycker jag att göra rekonder – för hur mycket jag än skulle försöka städa själv så skulle jag aldrig kunna få den lika fin och skinande ren som när  verkstan gör en rekond. De är ju proffs och har riktiga grejer.

Snart är det helg. Då ska jag bland annat träffa katterna på katthemmet igen! ❤

Vad har ni för helgplaner?

Annonser

9 thoughts on “Tillbaka igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s