Jag tror det ljusnar

Jag tror att det kanske lugnar ned sig lite grann nu i slutet på veckan så att jag kan komma ifatt med bloggandet igen. Men jag kan redan nu varna för dålig uppdatering i början på nästa vecka igen.

Vet ni vad jag funderar på? Just nu är det mycket som händer så jag kommer säkert att behöva ”ursäkta mig” flera gånger i bloggen och jag tycker det börjar bli lite tjatigt! Det finns roligare saker att läsa om i en blogg än en massa ursäkter för att den inte uppdateras två gånger om dagen. Det känns lite enformigt och intetsägande och rätt så ointressant minst sagt.

Så istället sätter jag målet att blogga en gång om dagen måndag till söndag istället för två gånger om dagen måndag till fredag ett tag framöver. Jag satsar på att behålla publiceringstiden kl 15 och skippa morgonuppdateringen. Det borde jag hinna med. Och så får jag fokusera mer på text än bild ett tag eftersom det också är svårt att hinna ut och fota som jag vill dessutom. Jag vet att det är roligare att läsa med bilder, men vad gör man när man inte hinner med riktigt?

På det här sättet behöver jag inte stressa fram två inlägg sent på kvällarna som inte känns genomtänkta och roliga utan bara ”för att jag måste uppdatera bloggen”. Det blir ju inte roligt vare sig för mig eller för er som läser. Och jag kan ägna mer tid åt att läsa och kommentera i andra bloggar.

Vad sägs om detta?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s