Solnedgång över Elfvik

Jag tog denna bild i förrgår när jag var ute i Elfvik.

Det var så himla fint ljus när solen gick ned! Tyvärr blåste det vilket gjorde att vinden tog tag lite grann i kameran på stativet, och jag fick dessutom gå ned till bländare 16 för att få lite effekt på vattnet så fick inte till skärpan ordentligt som vanligt… men ljuset  och trädsilhuetten gillar jag! 🙂

Jag måste alltid hitta något positivt med varje bild för att öva mig på att inte vara för självkritisk! Gillar du bilden?

solnedgång 2
Foto: Marie Elmqvist

2 reaktioner till “Solnedgång över Elfvik

  1. Jag har lite svårt för vinterns färger, som här den röda solen mot det gråblå-svarta, men det kan ju inte du råda över. Annars ser väl bilden bra ut, jag skulle nog försökt få med hela trädet till vänster men det är nog mer personlig smak än vad som är korrekt komposition. Kul med grenen som pekar uppåt med en krök, först trodde jag att det var en svanhals eller liknande men det är väl fel årstid att se vilda svanar?

    Gilla

    1. Jag tackar för all konstruktiv feedback! Finns inget rätt eller fel. Komposition är ju en väldigt viktig del av foto så det behöver jag öva mer på. Så därför säger jag stort tack för din feedback!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: